Credem în politicieni, nu în partide

Consultanță politică doar pentru cei ce au curaj să facă România mai bună

Suntem conștienți că dacă vrem să ajutăm la schimbarea României, e nevoie să sprijinim politicienii care chiar pot să facă diferența.

Ok. E nevoie de acea mică notă:

Niciunul dintre partidele din România nu are puterea doctrinară să ne convingă că ar putea gestiona această schimbare pe care ne-o dorim ca iubitori de România.

Drept urmare, am decis să fim apartizani și să lucrăm cu oamenii de valoare, indiferent de culoarea politică. ​

În prezent, lucrăm cu oameni potriviți valorilor noastre care fac parte din trei partide politice. Păstrând transparența caracteristică agenției, nu ne interesează partidul, ci omul pe care îl consultăm, cu speranța sinceră că vom ajuta să facem România mai bună.

De departe, suntem cei mai buni consultanți de comunicare politică. O afirmație pe care nu am îndrăzni să o spunem în spațiul comercial, antreprenorial. Dar, în partea de politică, atitudinea noastră cu ADN digital și inovație de comunicare pragmatică, ne face absolut superbi.

Dacă nu ți-am fost recomandați de vreun coleg de partid/politică, te rugăm frumos, nu ne contacta. Funcționăm doar pe recomandare inversă. Tu te vei vinde nouă, nu noi ție. Tu ești cel care trebuie să ne convingă și să ne stârnească interesul, pentru că în acest spectru lucrurile funcționează invers.

Aproape că nu ne interesează bugetele sau notorietatea ta. Vom susține, însă, orice candidat care ne dovedește că merită „magia” noastră. În plus, știm mereu cu cine avem de-a face.

Dacă țintești mai jos, iartă-ne, suntem ocupați!